Bookmark and Share

Nieuws

 HollandseVeilingsite.nl: VERRASSEND VEELZIJDIG

Verrassende Veilingen en Verrassende Tips voor een origineel dagje weg in eigen land.

* Eenmaal, andermaal………ENJOY!!! Het best bewaarde geheim van Nederland – Hollandseveilingsite – is in de lucht, de website voor onlineveilingen van zowel lokale ondernemers uit de regio als landelijke aanbieders.

* Maar ook voor verrassende TIPS in eigen land kunt u bij ons terecht.
Bijzonder overnachten – Kerstmarkten – Wintersport in Nederland – High Tea – Brunchen – Outlet shoppen – Slapen in het stro – Relaxen in een kuuroord – Logeren op het water – Amsterdam culinair – Dierenpret, Rondvluchten – Scooteren – Avontuurlijk & Sportief – Huifkarrentocht etc. Meer dan 500 tips!!!

1 Mrt 2013: Verrassend BRUNCHEN

Verrassend brunchen? Leuke tips om je partner te verrassen met een romantische brunch.

Lekker brunchen op zondag bij Klooster Bethlehem

Heeft u iets te vieren met je partner? Of wilt u de maand gewoon lekker beginnen? Kom dan brunchen bij Klooster Bethlehem! Iedere 1e zondag van de maand serveren wij een exclusieve brunch in onze prachtige locatie. Tussen 11.30 en 14.00 uur kunt u, in alle rust, genieten van diverse lekkernijen, bereid door onze chef-kok. Bij mooi weer wordt deze brunch op het buitenterras verzorgd.

Meer informatie: klik hier

Grotbrunchen - Genieten van een heerlijke brunch in de oudste locatie van Nederland?

Midden tussen de heuvels, ingebed tussen het bourgondische Maastricht en het mondaine stadje Valkenburg aan de Geul bevindt zich La Caverne de Geulhem en Hotel Vue des Montagnes. Verras je partner met een wel heel speciaal etentje, grotbrunchen in het Bourgondisch Limburg.

Op zondag kun je in het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem in Zuid-Limburg voor de open haard en temidden van 400 fonkelende kaarsen genieten van een vijfgangen brunch in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, een Europees kaasplateau en desserts, uitblinkend door geraffineerde combinaties. Speciaal geselecteerde wijnen en passende muziek omlijsten het geheel. Wellicht kunt u een bezoek aan La Caverne de Geulhem combineren met een wandeling of een andere activiteit in het mooie Geuldal.

Meer informatie: klik hier

Een culinaire stoomrit over de miljoenenlijn

Zondagse Lunchtrein: Ontsnap een middag aan de hectiek van alledag en stap eens in een ouderwetse stoomtrein voor een uitgebreide lunch. Met een bijna honderd jaar oude locomotief stoomt u door het Limburgse landschap, waarbij het authentiek geklede treinpersoneel het gevoel van vervlogen tijden zeker nog extra onderstreept. Tijdens deze onthaastende, zelfs rustgevende, stoomrit geniet u van een met veel zorg bereide lunch.

Meer informatie: klik hier

Romantische brunch in de Kurzaal van het Kurhaus

Iedere zondagmiddag van 12:30-15:00 uur, kunt u in het Kurzaal uitgebreid genieten van een Sunday Brunch. Een uitgebreid voorgerechtenbuffet, biedt u de keuze uit verschillende koude vlees- en visgerechten, salades en crudités. Ook kunt u kiezen uit één van onze soepen, een heldere soep of een gebonden soep. Het hoofdgerechtenbuffet bestaat uit 2 vleesgerechten en 1 visgerecht.

Er wordt rijst of pasta geserveerd, een aardappelgerecht en een groentegerecht. Na het hoofdgerecht kunt u uzelf tegoed doen aan de diverse nagerechten die het Grand Dessert buffet rijk is. U heeft hierbij de keuze uit verschillende smaken bavarois, diverse taarten, ijs, fruit en kleine zoete gebakjes.

Meer informatie: klik hier

Brunchen in het donker

Met een hoge populariteit in steden zoals Berlijn, Parijs, Londen, Hollywood en Wenen is nu ook de allereerste "dineren in het donker" experience geopend in Amsterdam! Het dineren in het donker brengt u in een wereld die u nog nooit heeft ervaren…Laat u meenemen door een reis van smaak, geluid en tast. De belevenis begint in onze verlichte lounge, waar eerst rustig alles wordt uitgelegd en u uw bijzonderheden kan doorgeven terwijl u geniet van een lekker drankje.

Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw spullen in kluisjes op te bergen zodat u uw handen vrij heeft voor deze ervaring. Daarna wordt u begeleid naar de donkere eetzaal, waar u absoluut niets meer ziet. In het donker wordt u bediend door onze vriendelijke visueel beperkte bediening, die zonder licht perfect functioneert en garant staan voor een diner om nooit te vergeten. Ons advies is om de beleving verder op zijn beloop te laten en u te laten verrassen door de gerechten van onze chef. Zin in een onvergetelijke brunch? Ctaste organiseert elke zondag een feestelijke zondagsbrunch.

Meer informatie: klik hier 

De lekker lang luierende zondagbrunch in Archeon

Een uitgebreide brunch inclusief gratis entree Archeon! De brunch begint vanaf 11.00 uur en eindigt om circa 13.00 uur. Aan de kinderen is ook gedacht, want natuurlijk mag vermaak in Romeinse, prehistorische of middeleeuwse stijl niet onbreken! Na de brunch is er nog voldoende gelegenheid voor een  bezoek aan het park. 

Bij de entree ontvangt u een dagprogramma waar alle activiteiten van de dag op vermeld staan zoals; boogschieten, boomstamkanovaren, kei trekken, fibula en vilten armbandje maken etc. De lekker lang luierende zondagbrunch beleeft u in... Archeon!

Meer info: klik hier

Live Cooking Brunch in Avifauna

Kom gezellig met familie brunchen in Avifauna. U heeft direct het weekendgevoel te pakken wanneer u geniet van luxe broodsoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten. De brunch wordt afgesloten met een ruime keuze aan desserts. De kinderen worden natuurlijk ook niet vergeten, voor hen is het feest met poffertjes, snacks, frites en ijsjes. Inclusief koffie, thee, melk, vruchtensap en frisdrank. Bij de brunch is de entree tot het vogelpark gratis!

Meer info: klik hier

Terug